Groene kamer dc landschapsontwerp

Groene kamer dc landschapsontwerp


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Boek nu. Neem contact met ons op Boek nu. Boek nu Neem contact op. Wij zijn de experts op het gebied van landschapsontwerp van Howard County, en dat blijkt uit onze kwaliteit van het werk!

Inhoud:
 • Site-instellingen
 • Deze stad wil de groenste ter wereld zijn
 • Hoofdkantoor van American Society of Landscape Architects (ASLA)
 • Sorry, je browser ondersteunt geen frames...
 • Wij verontschuldigen ons voor het ongemak...
 • THE REACH, HET KENNEDY CENTRUM VOOR DE Podiumkunsten
BEKIJK GERELATEERDE VIDEO: 703 Clinton Street

Site-instellingen

Amazon deelt nieuwe details over het inhuren van HQ2 voorafgaand aan Career Day:. Er zijn momenteel meer dan 3 Amazon-medewerkers toegewezen aan HQ2, meer dan het dubbele van het aantal medewerkers vorig jaar rond deze tijd. Amazon is momenteel op zoek naar meer dan 2 extra bedrijfsmedewerkers voor een verscheidenheid aan technische en niet-technische banen hier bij HQ2, waaronder: softwareontwikkelingsingenieurs, technische verkoopvertegenwoordigers, programmamanagers en oplossingsarchitecten in teams in Amazon Web Services AWS , Amazon Care, Global Immigration, Alexa, IMDb TV en meer.

Amazon is op zoek naar 1, nieuwe werknemers voor een verscheidenheid aan technische en niet-technische banen - een record voor de locatie.

Momenteel zijn meer dan 1 zakelijke Amazon-medewerkers gevestigd in HQ2. Je kunt hieronder nieuwe weergaven van de voorgestelde plannen van Amazon op PenPlace bekijken. Degenen die meer willen weten over HQ2 of hoe ze kunnen solliciteren op een van de openstaande vacatures, kunnen terecht op www.

Toen we afgelopen januari begonnen met de bouw van ons tweede hoofdkantoor in Arlington, Virginia, konden we ons niet voorstellen hoe anders het jaar eruit zou zien. Vandaag de dag wordt dit werk voortgezet onder buitengewone gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. De uitdagingen van het afgelopen jaar versterken nu meer dan ooit het belang om zowel deel uit te maken van een gemeenschap als een ondersteunende bedrijfsburger.

Met meer dan 1, werknemers en meer vacatures, blijven we mensen aannemen in Arlington. Wanneer de volksgezondheidssituatie verbetert en als de regelgeving het toelaat, zullen we de waarde blijven inzien van het samenbrengen van onze medewerkers in een fysieke ruimte om ideeën te kruisbestuiven en samenwerking te bevorderen. Vandaag hebben we onze voorgestelde ontwikkelingsplannen ingediend voor de tweede fase van de nieuwbouw van ons hoofdkantoor in Arlington. Ontworpen door het toonaangevende architectenbureau NBBJ, brengen onze plannen ook de natuur in het stedelijk landschap en creëren ze een unieke, duurzame omgeving waar onze medewerkers kunnen werken en uitvinden voor onze klanten.

Onze ontwerpen creëren open en actieve ruimtes die tot doel hebben mensen dichter bij de natuur te brengen in een poging om innovatie en creativiteit verder te stimuleren. We hopen dat de mix van architecturale en ecologische elementen op PenPlace - de naam van de site - degenen die hier werken zal inspireren en zal dienen als een uitnodigende plek voor buren om samen te komen, te ontspannen, te dineren en te winkelen. We kijken ernaar uit om de komende maanden samen te werken met de gemeenschap om deze visie tot leven te brengen. We gaan er 2 ontwikkelen.

Het ontwerp bevordert welzijn en lichaamsbeweging, de mogelijkheid voor werknemers om te kiezen wanneer, hoe en waar ze willen werken, en een sterke band met de lokale gemeenschap. Wij zijn van mening dat campussen buurten moeten zijn die mensen samenbrengen en geen geïsoleerde ruimtes voor werknemers die hun omgeving negeren. Onze nieuwe gebouwen zijn ontworpen om LEED Platinum te zijn, de hoogste certificering voor duurzame ontwikkeling uitgegeven door de U.

Groene Bouwraad. The Spheres werden geïnspireerd door een concept dat biofilie wordt genoemd - het aangeboren menselijke verlangen om contact te maken met de natuur - en een vergelijkbaar boeiend en verjongend concept vormt de basis voor ons hoofdkantoor in Arlington: een dubbele helix. De natuurlijke schoonheid van een dubbele helix is ​​overal ter wereld te zien, van de geometrie van ons eigen DNA tot de elementaire vorm van sterrenstelsels, weerpatronen, dennenappels en schelpen.

De Helix op ons hoofdkantoor in Arlington biedt een verscheidenheid aan alternatieve werkomgevingen voor Amazon-medewerkers te midden van weelderige tuinen en bloeiende bomen die inheems zijn in de regio. Dit unieke gebouw, een echte dubbele helix in vorm en structuur, zal beschikken over twee beloopbare paden van aangelegd terrein die langs de buitenkant van het gebouw omhoog lopen, met beplanting die u misschien aantreft tijdens een wandeling in de Blue Ridge Mountains van Virginia.

Lokale kunstenaars zullen, in samenwerking met onze medewerkers, worden geïnspireerd door de natuur in het gebouw terwijl ze hun stukken maken. Evenzo zijn we van plan om meerdere weekenden per maand openbare rondleidingen door The Helix aan te bieden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om van deze unieke omgeving te genieten. Een verscheidenheid aan uitnodigende open ruimtes van in totaal meer dan 2. Een bosbos biedt meer schaduwrijke plekken voor ontspanning op een warme dag, een rustige plek om te praten met een vriend of om gewoon te genieten van de natuurlijke omgeving.

Retailpaviljoens en restaurants zullen op een gunstige locatie over het hele terrein komen te liggen. Onze plannen omvatten ook ruimte voor een kinderopvang, een hondenren en een ruimte voor een foodtruck met veel zitplaatsen buiten. En we zullen een speciale gemeenschapsruimte van 20 vierkante meter creëren die educatieve initiatieven kan ondersteunen en flexibel genoeg is om alles te huisvesten, van grote gemeenschapsbijeenkomsten tot kleine klassen en individueel gebruik.

De openbaar toegankelijke ruimtes op de site zullen prioriteit geven aan looppaden, landschapsarchitectuur en winkels boven motorvoertuigen. We zijn van plan een aanzienlijke investering te doen om alle toegangen voor voertuigen ondergronds te verplaatsen om een ​​veilige en gastvrije voetgangersomgeving voor iedereen te creëren.

Bovendien zullen er beschermde fietspaden in de straten zijn en elk kantoorgebouw zal speciale fietsingangen en -faciliteiten op straatniveau hebben om veilig en gemakkelijk fietsen naar ons hoofdkantoor in Arlington te stimuleren.

We kijken ernaar uit om de komende maanden van de gemeenschap te horen en samen te werken om deze visie te realiseren. Amazon-kantoren. Amazon deelt nieuwe details over het inhuren van HQ2 voorafgaand aan Career DayLast bijgewerkt. Hier gezien vanaf de lagune van het Pentagon, omvat het project drie LEED Platinum-kantoorgebouwen, openbaar groen en The Helix, een uniek gebouw dat is ontworpen om werk met de natuur te integreren.

Hoge resolutie afbeelding downloaden. 1 september deelt Amazon nieuwe details over de aanwerving van HQ2 voorafgaand aan Carrièredag: er zijn momenteel meer dan 3 Amazon-medewerkers toegewezen aan HQ2 - meer dan het dubbele van het aantal werknemers deze tijd vorig jaar. Amazon deelt een update over werving en nieuwe ontwerpen voor de tweede ontwikkelingsfase op het hoofdkantoor in Arlington, Virginia.

Het Forest Plaza biedt een dicht beplant landschap met toegankelijke paden, zithoeken en lange uitzichten naar het zuiden, terwijl het een visuele omheining biedt vanuit het noorden. De meeslepende, botanische ervaring biedt boskamers voor gemeenschappelijke bijeenkomsten, ontspanning, uitstel en een waterval van water dat een verkoelend microklimaat creëert waar iedereen van kan genieten.

South Fern Street Plaza biedt een gastvrije ingang, verbindt de gemeenschap met en door de HQ2-site, terwijl het ook dient als ontmoetingsplaats voor speciale buurtevenementen. Het op voetgangers gerichte ontwerp stimuleert openbaar gebruik van de hele site en biedt mogelijkheden om een ​​tijdje te blijven en te genieten, of gewoon om door de site te snijden.

The Helix, een alternatieve werkplek die werken met de natuur integreert, zal elke maand open zijn voor het publiek, geselecteerde weekenden. De projectplannen vragen om drie winkelpaviljoens met vierkante meter nieuwe ruimte voor restaurants, winkels en eet- en verzamelruimtes buiten.

De kantoorgebouwen zijn ontworpen met de natuur in het achterhoofd en zijn gericht op het maximaliseren van natuurlijk zonlicht met 2. Het op voetgangers gerichte ontwerp maakt het gemakkelijk om de site te voet, per fiets of met het openbaar vervoer te bereiken. Winkels en restaurants zullen unieke voorzieningen en ervaringen bieden voor iedereen die in het gebied woont, werkt en bezoekt. Gerelateerde labels. Amazon-kantoren Arlington HQ2 Duurzaamheid. Meer van Amazon. Amazon gaat verder met de bouw en het inhuren van HQ2.

Lees verder. Meer paden, groen en diversiteit aan design op HQ2. Geliefde regionale landschappen naar Amazon's HQ2 brengen. Een HQ2-update voor onze Arlington-medewerkers en de gemeenschap. Tuin in de lucht. Stop en ruik de lijkbloem. Gegroeid in 60 seconden. De planten van The Spheres, van dichtbij en persoonlijk.

Terug naar Amazon ons au.


Deze stad wil de groenste ter wereld zijn

Tot voor kort bestonden de meeste werven uit een groen gazon, een paar bomen en struiken, en waren bedoeld om te bekijken, niet om te gebruiken. Nu wordt de tuin beschouwd als een verlengstuk van het huis en een plek om ontspannen tijd door te brengen. Tuinkamers in de buitenlucht zijn een populaire manier geworden om tuinen te verbeteren voor praktische en esthetische schoonheid. USDA Zone 7a, de werf bestond voornamelijk uit groen gazon en een paar bomen. Ze besloot het onderhoudsvriendelijke gazon te verwijderen en een reeks tuinkamers te creëren, elk met een andere functie. De eerste kamer die ze creëerde was een uitnodigende woonkamer bij het huis, met voldoende zitplaatsen voor gasten en een luifel om schaduw en bescherming tegen de regen te bieden.

De diplomatieke ontvangstruimte in het Witte Huis, Washington, D.C. Hij stelde persoonlijk landschapsplannen op en liet twee aarden heuvels op de.

Hoofdkantoor van American Society of Landscape Architects (ASLA)

Nu verkrijgbaar! Krijg toegang tot het digitale rapport om inzichten en gegevens voor uw bedrijf te verkrijgen, te benchmarken met industriestandaarden en meer! Leer meer. Maak je klaar om te leren, te netwerken en te ontspannen! Leaders Forum gaat naar de Arizona Biltmore, januari. Boek uw kamer vóór 27 december om onze gereduceerde kamerprijs te ontvangen! We bieden nu enkele van onze meest populaire landschapscertificaatcursussen en certificeringsprogramma's en bronnen in het Spaans aan. Kom leren, netwerken en ontspannen met ons in Phoenix, Arizona voor Leaders Forum! Sluit je bij ons aan bij N.

Sorry, je browser ondersteunt geen frames...

Door zijn lezing leerde Jefferson over klassieke architectuur en haar regels, zoals symmetrie, proportie, balans, hiërarchie, kolommen en het gebruik van de orden, of klassieke ontwerpprincipes. Hij werd verliefd op het onderscheid tussen de orders en ook het belang van nauwkeurige meting. Tijdens zijn leven bezat Jefferson minstens vijf exemplaren van dit werk in verschillende talen, waaronder de eerste volledige Engelse editie, door Giacomo Leoni, gepubliceerd in Architecten waren schaars in het vroege Amerika.

Hoewel er veel factoren zijn die samen een geweldige werkplek vormen, kunnen landschapsvoorzieningen een grote impact hebben. Denk aan wandelpaden.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak...

Het project experimenteert met de ruimtelijke en visuele integratie van compacte collectieve woonoplossingen voor betaalbare appartementen in de nieuwe exclusieve laagbouwstedelijke ontwikkeling van Blaricummermeent. Chalmers School of Architecture. Nederland. Architectuurgebouw Universiteit van Houston. Mexico Stad. Centro de Convenciones WTC.

THE REACH, HET KENNEDY CENTRUM VOOR DE Podiumkunsten

Lessen en kampen. Programma's op aanvraag. Evenementen bij Groene Lente. Excursies. Hulpmiddelen voor tuinieren. Tuinregels en etiquette. Tuinen en rondleidingen. Uitje reizen.

Pagina 3. LCPNP - Studierapport Lokaal Groen en Landschap Definitieve versie 3. Dit rapport is opgesteld ten behoeve van, en.

Amazon deelt nieuwe details over het inhuren van HQ2 voorafgaand aan Career Day:. Er zijn momenteel meer dan 3 Amazon-medewerkers toegewezen aan HQ2, meer dan het dubbele van het aantal medewerkers vorig jaar rond deze tijd. Amazon is momenteel op zoek naar meer dan 2 extra bedrijfsmedewerkers voor een verscheidenheid aan technische en niet-technische banen hier bij HQ2, waaronder: softwareontwikkelingsingenieurs, technische verkoopvertegenwoordigers, programmamanagers en oplossingsarchitecten in teams in Amazon Web Services AWS , Amazon Care, Global Immigration, Alexa, IMDb TV en meer. Amazon is op zoek naar 1, nieuwe werknemers voor een verscheidenheid aan technische en niet-technische banen - een record voor de locatie.

Landschapsarchitectuur is het ontwerp van buitenruimtes, oriëntatiepunten en structuren om ecologische, sociaal-gedragsmatige of esthetische resultaten te bereiken. De reikwijdte van het beroep is breed en kan worden onderverdeeld in verschillende subcategorieën, waaronder professionele of erkende landschapsarchitecten die worden gereguleerd door overheidsinstanties en over de expertise beschikken om een ​​breed scala aan structuren en landvormen voor menselijk gebruik te ontwerpen; landschapsontwerp dat geen erkend beroep is; werfplanning; Stormwaterbeheer ; erosiebestrijding; milieuherstel; parken, recreatie en stedenbouw; visueel middelenbeheer; planning en levering van groene infrastructuur; en privé landgoed en residentie landschap master planning en ontwerp; allemaal op verschillende schaalniveaus van ontwerp, planning en beheer. Een beoefenaar van het beroep landschapsarchitectuur kan een landschapsarchitect worden genoemd, maar in rechtsgebieden waar professionele licenties vereist zijn, zijn het vaak alleen degenen die over een landschapsarchitectlicentie beschikken die een landschapsarchitect kunnen worden genoemd. Landschapsarchitectuur is een multidisciplinair veld, waarin aspecten van stedenbouw, architectuur, aardrijkskunde, ecologie, civiele techniek, bouwtechniek, tuinbouw, milieupsychologie, industrieel ontwerp, bodemwetenschappen, botanie en beeldende kunst zijn verwerkt. De werkzaamheden van een landschapsarchitect kunnen variëren van het aanleggen van openbare parken en parkways tot het plannen van terreinen voor campussen en kantorenparken; van het ontwerp van woonwijken tot het ontwerp van civiele infrastructuur; en van het beheer van grote natuurgebieden tot de ontginning van aangetaste landschappen zoals mijnen of stortplaatsen.

Door samen te werken met de hoofdaannemer, Wohlsen Construction en de rest van het projectteam, waren we in staat om een ​​persoonlijke en ervaringsgerichte omgeving te creëren. Het was van cruciaal belang voor onze bemanningen om een ​​uitnodigende ruimte te creëren.

In de loop der jaren heb ik verschillende gelegenheden gehad om op mijn alma mater over ons werk te spreken tijdens de donderdag Erv Zube Lectures, maar op 26 februari mocht ik spreken in het gloednieuwe Design Building! Voorbij zijn de Procopio Room-dagen in Hills North, en hier zijn nu faciliteiten van wereldklasse, eersteklas technologie, natuurlijk zonlicht, bewegingsruimte, prachtige afwerkingen en zelfs een toekomstige daktuin door collega-alumni bij Stephen Stimson Associates! Ik kijk ernaar uit om in contact te blijven! Wat een eer om als spreker te mogen deelnemen aan de 28e opeenvolgende New Directions in the American Landscape-conferentie, gesponsord door het Morris Arboretum van de University of Pennsylvania, Larry Weaner Landscape Associates en het Connecticut College Arboretum! Deze tweedaagse, tweedelige conferentie is uniek omdat er geen trendy jargon wordt gepropageerd ten gunste van het illustreren van succesvolle landschapstechnieken die slagen in toepassingen in de echte wereld. De gevarieerde ervaringen van de deelnemers aan de conferentie, van wie velen jaar na jaar aanwezig zijn, versterken het programma enorm door uitstekende mogelijkheden voor professionele interactie te bieden.

Volg ons:. Kenmerken Milieuvriendelijk programma heeft tuinarchitect die groen ziet Danielle Lauren Dinsdag 16 april, Bryan Simmons, als de eigenaar van de enige D.


Bekijk de video: 3D tuinontwerp van tuin met zwembad en karrespoor


Opmerkingen:

 1. Dawayne

  Ik zie je logica niet

 2. Deems

  Zeer interessant idee

 3. Zolom

  Ik was nu nieuwsgierig, en de blogauteur leest zelf de reacties op dit bericht. Of schrijven we hier voor onszelf?Schrijf een bericht